Gratis proefles: 06 - 53 24 14 45

Wijziging trainingslocatie Breda

Beste leden (van de afdeling Breda),

I.v.m. een last minute wijziging van de gemeente Breda, is het niet mogelijk om a.s. zaterdag op onze vaste locatie aan de Twaalfbunder te trainen. Gelukkig hebben we een alternatieve locatie kunnen regelen en gaat de training gewoon door.

Het adres van de vervangende locatie is: Wandelakker 64. U vindt de gymzaal aan de Wandelakker, bij basisschool de Hoogakker. U loopt over het bruggetje, langs het hek tot in het midden van het schoolgebouw. Hier is de ingang van de zaal.

Mocht u de locatie niet kunnen vinden, neem dan telefonisch contact met ons op.

Onze excuses voor het eventuele ongemak. Tot zaterdag.

Vriendelijke groet,

Robert & Danny Vogel

Gratis proefles

Interesse in een gratis proefles? Neem contact op.

 

Tel: 06-53241445
E-mail: info@wing-chun.nl
Of vul onderstaand formulier in: