Gratis proefles: 06 - 53 24 14 45

Bedrijfstraining

Bedrijven

De Associatie biedt de mogelijkheid voor bedrijfs- of groepstrainingen. Dit kunnen kennismakingstrainingen zijn, of trainingen voor specifieke doeleinden. Ook geven wij workshops voor bedrijven waarbij medewerkers leren omgaan met verbale of fysieke agressie.

Agressie komt voor in vrijwel alle bedrijfstakken, dienstverlenende organisaties en in de hulpverlening, waar medewerkers contact hebben met publiek. In een toenemend aantal gevallen uiten ontevreden personen hun ongenoegen door middel van schelden, beledigen, intimidatie of zelfs fysiek geweld.

Medewerkers, bedrijven en organisaties kunnen - vaak langdurige - schade oplopen wanneer niet adequaat wordt gereageerd op agressie. De Arbowet schrijft voor dat werkgevers maatregelen dienen te nemen tegen agressie en geweld. Medewerkers moeten zo veilig mogelijk hun functie kunnen uitoefenen.

Workshop Resistance Centerline

De workshop Resistance Centerline is uniek omdat het de praktische kanten van vechtsporten combineert met psychologische kennis en begeleiding.

De workshop behandelt:

  • het herkennen en beheersen van eigen emoties
  • het omgaan met fysieke en verbale agressie praktische zelfverdedigingstechnieken gebaseerd op Wing-Chun
  • het terugdringen van ziekteverzuim als gevolg van agressie

Doelgroep

De workshop Resistance Centerline is uniek omdat het de praktische kanten van vechtsporten combineert met psychologische kennis en begeleiding.

Trainers

  • Drs. Els Glimmerveen, GZ - Psycholoog NIP
  • Robert Vogel sr., oprichter Associatie Wing-Chun Kung-Fu

Gratis proefles

Interesse in een gratis proefles? Neem contact op.

 

Tel: 06-53241445
E-mail: info@wing-chun.nl
Of vul onderstaand formulier in: